Kde sehnat výbavičku pro miminko

01.01.2015 15:37

Když jsem otěhotněla s prvním dítětem, tak moje noční můra byla, jak a kde budu shánět potřebnou výbavičku pro miminko. Běhání po obchodech mě opravdu nebaví a navíc jsem vůbec neměla představu, co všechno mimino bude potřebovat. Vzpomínám si, že jsem jednou šla koupit dudlík (to jsem považovala za hlavní věcí, které mimčo bude potřebovat - nakonec ani jedno z mých dětí dudlík nechtělo). Naivně jsem si myslela, že zajdu do obchodu a koupím jeden dudlík. Maximálně budu řešit, jestli modrý nebo růžový. Nabídka mi vyrazila dech, nejen že dudlíky měly různé tvary, ale i byly vyrobeny z různých materiálů. Z obchodu jsem tenkrát odešla s prázdnou a mírnou (dobře, tedy spíš s velkou) panikou, jak proboha seženu všechno potřebné vybavení pro dítě, když nejsem schopná ani vybrat dudlík...?!?

V dnešní době internetové obchody nabízejí různé baby programy, kde najdete všechno co mimi potřebuje přehledně zařazené do kategorií dle "situací", ve kterých se miminko může nacházet (např. krmení, uspávání, kojení atd.)

Kasa Baby Program  - na těchto stránkách mě zaujalo, že kromě klasického zboží, nabízejí i Bazar Baby Program, kde můžete výhodně nakoupit výbavičku (vše od autosedačky po kočárek).

Proděti.cz -zde se dají najít opravdu pěkné a praktické věci pro děti i jejich maminky

Zpět